Over New Nodes

Wij helpen organisaties met het realiseren van impact in tijden van technologische verandering

Digitale technologie biedt grote kansen voor organisaties in alle sectoren. Maar het vraagt nogal wat. Om nieuwe technologie te herkennen, om deze goed te benutten en om je zo te organiseren dat je dat snel en effectief doet. Wij helpen organisaties die impact willen maken om succesvol te zijn in tijden van technologische verandering.

Dat doen we niet alleen. We werken samen met onze opdrachtgevers en frisse denkers en doeners uit ons netwerk. Want elk vraagstuk is uniek en verdient de kennis en kwaliteiten die het nodig heeft.

Wij helpen organisaties met…

Door slimme inzet van technologie wordt het voor organisaties mogelijk op nieuwe manieren waarde toe te voegen. Om nieuwe doelgroepen te bedienen, hen op een betere manier te bereiken en om efficiënter te werken. Maar digitalisering in organisaties vraagt meer dan de inzet van technologie. (meer…)

lees meer
De meeste organisaties zijn ingericht op exploitatie. Een beperkt aantal dingen – met herhaling – heel goed doen. Dat vraagt om structuur, voorspelbaarheid en grip. Het snel inspelen op een veranderende omgeving vraagt juist om exploratie, verwondering en ontdekking. Wij leren organisaties exploreren en innoveren. (meer…)

lees meer
Organisaties worden gevormd door groepen mensen met een gedeelde ambitie. Om een groep mensen effectief samen te laten werken is richting, afstemming en coördinatie nodig. Helaas schieten organisaties regelmatig door in structuur en proces en raakt de gezamenlijke ambitie uit het oog.

(meer…)

lees meer

Ons kantoor in De Nieuwe Stad

Als we aan het werk zijn doen we dat het liefst samen met en bij onze opdrachtgevers. Wanneer wij niet bij onze opdrachtgevers zijn, werken wij vanuit ons kantoor in de inspirerende omgeving van De Nieuwe Stad in Amersfoort. De Nieuwe Stad is een gebied rondom de voormalige Prodentfabriek waar start-ups, bedrijven, onderwijsinstellingen gevestigd zijn. In De Nieuwe Stad ontmoeten we elkaar, werken we samen aan onze opdrachten  en vergroten wij ons netwerk.

Onze uitgangspunten

  • Wij werken samen in netwerken. Een node is een knooppunt in een netwerk. Hoe meer verbindingen, hoe sterker het netwerk. Dit geldt voor systemen en zeker ook voor organisaties. Wij zoeken steeds nieuwe verbindingen met frisse denkers en doeners uit andere vakgebieden. 
  • Wij geloven in de kracht van eenvoud, omdat de wereld al complex genoeg is.
  • Onze opdrachtgevers kunnen veel leren van elkaar. En daarom brengen wij onze opdrachtgevers graag in contact met organisaties uit andere sectoren.
  • Wij zijn dol op mooie ideeën, concepten en strategieën. Bovenal worden wij enthousiast van resultaat in de praktijk. Wij zijn pragmatisch en actiegericht. We weten wanneer het tijd is om te denken en wanneer het tijd is om te doen.
  • Practice what you preach. Wij adviseren organisaties zich te organiseren als moderne organisaties: in netwerken en met gebruik van digitale platforms. Dit is dus precies hoe wij ook werken.
  • We hechten waarde aan openheid. Daarom werken we op een transparante manier samen, en delen we wat we leren. 

Ons team

Ons team bestaat uit een kernteam van adviseurs, een netwerk van associés en een fantastisch ondersteunend team. Wat ons verbindt is de impact die we met onze kennis en ervaring willen maken voor onze opdrachtgevers.

Menu