Johan ten Dolle

Waarde creëren middels technologie

Johan ten Dolle

Digitalisering transformeert onze economie en maatschappij in een razendsnel tempo. Daarnaast vormen digitale technologieën in toenemende mate motoren voor innovatieve producten en diensten, nieuwe manieren van werken, efficiëntere processen en economische groei.

Ambitieuze organisaties, op zoek naar duurzame advies- en realisatiekracht, help ik graag om deze kansen te benutten. Dit doe ik als adviseur, interim manager of kwartiermaker. In die rollen heb ik ervaring binnen verschillende sectoren (zorg, telecom, onderwijs, cultuur, zakelijke dienstverlening) en verschillende typen organisaties (corporates, overheden, start- en scale ups). Dankzij mijn pragmatische aard en oog voor adequaat stakeholdermanagement, behaal ik resultaten op de volgende onderwerpen:

Strategie en innovatie: hoe blijf ik relevant voor klanten, talent en eigenaren?
Creativiteit en wendbaarheid: hoe zorg ik er voor dat mijn organisatie efficiënt opereert en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden benut?
Digitalisering en IT: hoe creëer ik blijvend waarde met digitale technologie en stuur ik IT realisatie aan?
Strategie en realisatie gaan bij mij hand in hand. Ik ga graag uitdagingen aan en ben overtuigd van de kracht van lerende organisaties. Ik geloof niet zo in het schrijven van rapporten en krijg energie van het bereiken van concrete doelen. Klanten omschrijven mij als: creatief, resultaatgericht, ondernemend, flexibel, pragmatisch, betrouwbaar, verbindend, koersvast, professioneel en prettig om mee samen te werken. Als ik in de ogen van de klant een drijvende kracht achter positieve en blijvende veranderingen ben geweest, ben ik tevreden.

Buiten mijn werk om vind ik het belangrijk om stil te staan bij en te genieten van het leven met mijn gezin, familie en vrienden. Ook houd ik van sporten, film, muziek, eten, lezen en natuur.

Cases en blogs van Johan

Menu